14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Endinsa’t en els secrets del riu Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Son moltes les activitats que es poden fer a les Terres de l’Ebre, avui us volem explicar els encants que ens dona el riu Ebre. Si vols viure l’aventura formidable d’endinsar-te en els secrets del riu Ebre, navegar pels diferents trams de les Terres de l’Ebre amb diversos tipus d’embarcació, siguin de motor o no, t’ofereix l’oportunitat d’endinsar-te en els frondosos boscos de ribera, en el cant dels ocells, o en el paisatge humà que s’ha anat construïnt al costat del riu.

La navegació fluvial havia estat el centre del comerç dels pobles de la Ribera d’Ebre. La novel·la ‘Camí de Sirga’, de l’escriptor de Mequinensa Jesús Moncada, és una de les obres que millor ha descrit l’activitat econòmica i social que es desenvolupava al voltant del riu Ebre.

Ara, es poden recórrer amb embarcació amb motor els més de 100 quilòmetres de riu que hi ha entre Ascó i Amposta. Per als més aventurers, els més de 125 quilòmetres entre Riba-roja d’Ebre i la desembocadura es poden conèixer en piragua o caiac. Una altra possibilitat molt atractiva és navegar amb un llagut. Diversos municipis han construït embarcacions que emulen els tradicionals llaguts i ofereixen agradables passejades fluvials. Tortosa amb Lo SirgadorAscó amb Lo Roget o Benifallet amb El llagut, en són alguns exemples que operen durant la temporada en què es permet la navegació fluvial.

Mira què més pots fer aquest estiu, i la resta de l’any, a les Terres de l’Ebre a Terres de l’Ebre Travel.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -