14.3 C
Amposta

Publicada tota la programació de l’Eufònic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El nord-americà William Basinski, mestre de l’ambient, presentarà el seu nou disc a l’Observatori de l’Ebre a Roquetes, en un concert a l’aire lliure sota les estrelles.

La inauguració del festival a Sant Carles de la Ràpita es farà amb l’espectacle de carrer “A vore” de Sònia Gómez & Astrio, una proposta que fa dialogar tradicions i modernitat. Nou espai dedicat als espectacles audiovisuals de Push 1 Stop & Wiklow i Alex Augier. Pòrtic previ a l’eclosió sonora a Sant Carles de la Ràpita amb la inauguració d’instal·lacions artístiques a Amposta, Tortosa i Ulldecona, culminant amb una actuació de Los Sara Fontán al Castell de Miravet.

Els noms locals passen pel pop còsmic d’El Petit de Cal Eril, la bastardia sonora de Hijos del Trueno, l’artista de culte La Estrella de David i la fusió experimental de Gambardella. Pop i electrònica en clau femenina amb Agost, Kyne, Yamila, Lady Lykez, dvdv o Nara is Neus.

Nits carregades d’electrònica d’avantguarda amb Pye Corner Audio, Músculo!, Sumluv, C.E.E. Shepherds o Ylia. Radicalitat i experimentació sonora amb Aalbers, William Luke Valerio, reConvert Project o Balfa.

Es posa en marxa Eufònic Pro amb activitats de caràcter transversal, que van des dels debats a les classes pràctiques i les sessions de networking, passant per exposicions de projectes, trobades b2b i cafès amb artistes.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -