14.3 C
Amposta

Una empresa implantada a l’Ebre, entre les start-ups amb més projecció d’aquest 2022

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El digital El Món ha publicat aquest mes de gener una notícia on detalla les start-ups catalanes que cada vegada guanyen més punts per fer-se amb el control del teixit empresarial de Catalunya. Enguany, empreses emergents molt ben posicionades compleixen una mitjana d’entre cinc i sis anys, el punt perfecte per consolidar la seua expansió i continuar creixent cap a nous horitzons nacionals i internacionals. El digital recull les deu empreses emergents més influents i amb més projecció aquest 2022, una de les quals és l’empresa Freshly Cosmetics.

L’empresa de cosmètica natural té la seu central a Reus (Baix Camp), però està fent una aposta decidida per les Terres de l’Ebre i, en concret, per la Terra Alta. Actualment té al polígon de Gandesa el Centre Logístic que està dividit en sis naus, però ara vol centralitzar totes les operacions en una sola nau que ocuparà més de 14.000 metres quadrats amb una inversió de 4 milions d’euros. L’empresa està compromesa amb la Terra Alta, ja que Miquel Antolín, enginyer químic i un dels cofundadors, és de Batea, un petit municipi del costat de Gandesa de poc menys de 2.000 habitants. La redacció d’Imagina Ràdio va entrevistar Antolín al maig de l’any passat. Podeu recuperar l’entrevista aquí.

L’auge dels productes naturals en aquests últims anys ha anat en augment. Miquel Antolín, Mireia Trepat i Joan Miralles ja van preveure aquest creixement fa sis anys, quan van crear Freshly Comsetics, una marca que aposta per la innovació i la sostenibilitat. Tot i ser una marca de naixement digital, ja han obert tres botigues, la primera a Barcelona, la segona a Madrid i la tercera a Londres. Amb els productes naturals per bandera, la companyia ja opera a tot Europa i a la Xina, però a finals del 2021 va tancar una ronda de finançament de 19 milions d’euros per continuar amb aquesta expansió. D’aquesta manera, el 2022 es presenta com un any de preparació per entrar en altres mercats i consolidar la marca de manera internacional.

Notícies relacionades:

Tots els detalls de la inversió de Freshly a Gandesa, empresa compromesa amb la Terra Alta

Freshly Cosmetics donarà suport a la planta de Gandesa per afrontar la campanya del Black Friday

Freshly Cosmetics comença a construir el nou centre logístic de Gandesa

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -