14.3 C
Amposta

Una col·lecció de Mel Muria del Perelló triomfa a la fira SIRHA de Lió, a França

La col·lecció de mels perellonenca artMuria Luxury Innova

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La col·lecció de mels de luxe perellonenca artMuria Luxury Innova ha estat un dels productes triomfadors a la fira SIRHA 2021, l’esdeveniment de referència mundial en Hostaleria i Restauració, celebrat del 21 al 23 de setembre a la ciutat francesa de Lió, i que ha reunit a més de 225.000 professionals.

artMuria, la marca més glamourosa de la família Muria, és molt apreciada dins del mercat francès pels professionals del sector i pels paladars gurmet. 

L’estand d’artMuria, que ha participat a SIRHA Lyon 2021, de la mà de l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), ha rebut la visita de nombrosos professionals de la Restauració, l’Hostaleria i l’Alimentació, distribuïdors, així com de representants de Retail.

França és un dels països més destacats en termes de mercat de la Unió Europa, ja que constitueix el primer país per a l’exportació de productes alimentaris espanyols. Un mercat molt exigent en el que la presentació té una especial importància. Els productes gurmet tenen una alta cabuda al mercat francès i molts d’ells arriben al consumidor final a través del canal HORECA.

La col·lecció artMuria Luxury Innova compta amb un estoig vermell de mel de Taronger amb Safrà ‘Tresor Aromàtic’, un estoig daurat de mel de Taronger amb Trufa Blanca ‘Caprici de la Natura’, guardonades amb 3 estrelles i 1 estrella en el Great Taste Award 2020 respectivament, i un estoig negre doble que inclou mels de Taronger amb Trufa Blanca i Trufa Negra ‘Joies del Mediterrani’.

Però artMuria Luxury Innova no destaca només pel seu contingut. L’apartat de disseny del prestigiós London International Honey Award (LIHA) 2020 va premiar amb una medalla de bronze el packaging de l’estoig ‘Joies Mediterrànies’.

Des del seu llançament al mercat el 2014, les mels d’artMuria han traspassat fronteres, han conquerit els paladars dels consumidors i dels jurats més exigents i s’han situat en els rànquings més alts a nivell internacional.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -