14.3 C
Amposta

Movem porta al Parlament les reclamacions dels treballadors de l’Hospital de Jesús

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El tortosí Jordi Jordan, regidor de Movem a la capital ebrenca i diputat al Parlament de Catalunya, ha adreçat algunes preguntes al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, demanant respostes a les reivindicacions de les treballadores i els treballadors de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Segons els professionals de l’hospital, fins ara Salut només els hi vol pagar 28% dels incentius.

Jordan vol saber quin calendari ha previst el departament per pagar el 100% de les DPO acordades i també ha demanat concreció envers el finançament del centre sanitari, si es preveu la seua millora i en quins serveis i quantitats.

L’Hospital de la Santa Creu, de titularitat municipal amb conveni amb el Departament de Salut, va ser designat durant la pandèmia com a hospital de referència covid i, per tant, els seus treballadors i treballadores havien de rebre els incentius corresponents. Segons el comitè de l’hospital, aquests ja s’havien de rebre al març, però a hores d’ara encara no han arribat, per la qual cosa han donat un temps al departament abans d’emprendre mesures.

A més de tot això, els treballadors i treballadores també reclamen un nou finançament a la Generalitat, atès que, segons diuen, no s’han destinat prou recursos econòmics per al sosteniment del centre. És en aquest context en què el diputat ebrenc ha posat damunt la taula la importància del calendari per tal de donar resposta als professionals tan aviat com es pugui i evitar un col·lapse a l’hospital.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -