14.3 C
Amposta

El Montsià treballa en la construcció de 4 depuradores i l’ampliació d’una ja existent

L'objectiu del Consell Comarcal del Montsià i el COPATE és millorar sanejament de les aigües a la comarca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Montsià, conjuntament amb el COPATE i els ajuntaments de la comarca, estan treballant en diferents projectes de construcció i ampliació de les infraestrucutres de sanejament d’aigües. Poblenou del Delta, Mas de Barberans i Freginals tindran depuradora per primer cop, Santa Bàrbara n’estrenarà una de nova i la dels Muntells s’ampliarà.

La construcció de la depuradora de Santa Bàrbara és la que està més a prop, amb la redacció del projecte finalitzada es preveu que durant els pròxims mesos es liciti el projecte d’execució. L’ampliació de la depuradora dels Muntells, per tal d’absorbir les aigües de la urbanització dels Eucaliptus, està a la fase final de redacció del projecte. Mentre que per a la construcció d’una depuradora a Poblenou s’ha finalitzat la caracterització d’aigües. Més endarrere hi ha la de Freginals i Mas de Barberans, en les que s’està fent la redacció de l’estudi d’alternatives.

Amb la construcció d’aquestes depuradores tots els municipis de la comarca del Montsià podran sanejar les aigües locals, un fet essencial per retornar l’aigua als rius, barrancs i al mar en condicions òptimes.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -