14.3 C
Amposta

Els hospitals d’Amposta i Móra d’Ebre comparteixen experiències d’èxit d’atenció a les persones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Uns quaranta professionals de l’Hospital Comarcal d’Amposta han participat en una sessió de treball conjunta amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. L’objectiu de la jornada ha estat compartir experiències d’èxit. En concret, han compartit experiències per millorar els serveis d’atenció a les persones.

La directora d’infermeria de l’Hospital de Móra, Ingrid Roca, ha realitzat una xerrada sobre la humanització del servei sanitari i l’atenció a l’usuari, posant l’èmfasi en el tracte personal amb el malalt. Pròximament i seguint amb aquest intercanvi d’experiències d’èxit, professionals de l’Hospital d’Amposta faran una jornada de treball a l’Hospital de Móra sobre la seguretat del pacient.

Ingrid Roca, directora d’infermeria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

Entre les conclusions d’aquesta jornada es va posar de manifest la necessitat de formació pels professionals, la implementació de l’autogestió i la cura del professional i de l’usuari, també la qualitat de l’entorn i de les instal·lacions sanitàries i la necessitat de millorar els protocols amb la revisió constant de les rutines sanitaris per millorar l’atenció al pacient en tots els àmbits assistencials.

Per la seua banda, els professionals han recordat que és necessari recuperar i millorar la relació amb l’usuari de la sanitat després de dos anys de pandèmia en què el contacte entre pacient i professional de la sanitat s’ha vist altament reduït a causa dels protocols establerts.

Els responsables de tots dos hospitals valoren molt positivament aquestes jornades d’intercanvi perquè ajuden a millorar l’atenció als pacients.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -