14.3 C
Amposta

L’alcaldessa de Vinebre, Tere Viña renuncia al seu càrrec

Viña ha manifestat motius personals i de salut per prendre aquesta decisió, a la vegada que ha volgut agrair l’ajuda i dedicació de tota la gent que ha estat al seu costat durant aquest any de mandat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcaldessa de Vinebre, Tere Viña Alcoverro, va registrar ahir un escrit de renúncia com a regidora i, per tant, com a alcaldessa de l’Ajuntament de Vinebre. Una renúncia que es farà efectiva al plenari que es convocarà els pròxims dies. 

Viña ha manifestat motius personals i de salut per prendre aquesta decisió, a la vegada que ha volgut agrair l’ajuda i dedicació de tota la gent que ha estat al seu costat durant aquest any de mandat. “Hem fet coses bones per al poble, algunes de molt necessàries, i d’altres que segurament no han agradat a tothom, però sempre pensant en el bé col·lectiu i allò que era millor per al municipi. He pres una decisió dolorosa, però és el millor que puc fer per Vinebre i també per mi mateixa”. 

Des d’Esquerra Republicana – Acord Municipal expressen el suport a la feina feta, a la valentia, al coratge i l’empenta mostrats durant aquest any al capdavant de l’Ajuntament de Vinebre. I a més, li agraeixen haver liderat el municipi durant aquest darrer any.

Redacció

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -