14.3 C
Amposta

Tere Viña, alcaldessa de Vinebre: “L’Ajuntament estarà obert per a tots. Tots estem per treballar pel poble i el poble som tots”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tere Viña i Alcoverro de Projecte per Vinebre–Acord Municipal (ERC) ja ha estat nomenada nova alcaldessa de Vinebre. Ha agafat el relleu de Gemma Carim. Viña treballa de tècnica auxiliar en cures d’infermeria a l’Hospital de Móra d’Ebre i també és educadora de disminuïts psíquics. Des del 2013, fins ara, és la jutgessa de pau del poble.

En les eleccions municipals del 28 de maig, Projecte per Vinebre va aconseguir el 52,1% dels vots i quatre regidors i Més per Vinebre (Junts) va aconseguir tres representants i el 43,69% dels suports.

A continuació Viña fa una valoració dels comicis i com afronta el nou govern aquesta legislatura:

1. Quina valoració en feu dels resultats aconseguits aquest 28 de maig?

La valoració que faig dels resultats del 28 de maig, és una valoració boníssima i molt positiva. Estic molt contenta i il·lusionada.

2. Què els hi diríeu a les persones que us han votat? I a les que no?

Fa uns quants dies em va felicitar una persona del poble, i em va dir: “Tere, moltes felicitats. Jo no t’he votat” i jo li vaig contestar: “Moltes gràcies, però miri, jo seré l’alcaldessa dels bons i dels dolents, dels alts i dels baixos, dels prims i dels grossos, dels que m’han votat i dels que no. L’Ajuntament estarà obert per a tots. TOTS estem per treballar pel poble i el poble som TOTS”.

3. Quins són els projectes més importants que voleu dur a terme aquesta legislatura?

Els projectes que per nosaltres són més importants aquesta legislatura són: la zona de Ca Cano on volem fer un espai multicultural, com és una zona d’aparcament, un habitatge social, un espai per als joves, una zona verda, obradors compartits, zones de treball i un parc fotovoltaic. Posar en marxa el SAIAR on la gent gran que ho necessiti pugui estar ben cuidada, i que no se senti sola i sobretot que estiguin molt ben atesos. El Col·legi de les Teresianes on volem fer una biblioteca, una sala d’estudi i una zona de coworking.

4. Quina relació voleu mantenir amb la resta de partits del consistori?

Esperem tenir-hi una bona relació. Tots treballem pel mateix objectiu i és per això, que ens vam presentar. El respecte és molt important i això ho sabrem fer molt bé.

5. Què suposa per vosaltres estar al capdavant del consistori aquests pròxims quatre
anys?

Suposa responsabilitat, respecte, compromís, treball, il·lusió i estima per Vinebre.

6. Com voleu que sigui el vostre municipi d’aquí a quatre anys?

Personalment, soc optimista i d’aquí a 4 anys el veig millor i sempre endavant. Als pobles encara que no ho sembli, tenim moltes oportunitats i sempre hi ha gent emprenedora. Ara, amb tot això del Fons de Transició Nuclear podem tenir l’oportunitat de l’emprenedoria. Hem de ser capaçosde presentar projectes ambiciosos i transformadors que facin fixar la població i ens permeti viure millor.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -