14.3 C
Amposta

Primera calorada de l’any a les Terres de l’Ebre amb temperatures que fregaran els 40 graus diumenge

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les Terres de l’Ebre han viscut una matinada amb temperatures força variables que han oscil·lat entre els 15 i els 22 graus, sent les més altes cap a la costa. Arriba una revetlla de Sant Joan de temps molt tranquil. Les temperatures aquest divendres s’esperen caloroses com les d’ahir amb màximes que superaran a tot arreu els 30 graus i fins i tot arribaran als 35 o 36 en punts de l’interior, sobretot a la Ribera d’Ebre.

El cap de setmana estarà marcat per una entrada d’aire molt càlid que sobretot afectarà la part central de la Península, però que també dispararà el termòmetre a les Terres de l’Ebre. Diumenge serà el dia de calor més forta d’aquest any fins ara, amb màximes de prop de 40 graus i temperatures de sensació al voltant de 35 graus a la costa. Diumenge serà el dia de calor més forta d’aquest any fins ara, amb màximes de prop de 40 graus a Ponent i temperatures de sensació al voltant de 35 graus a la costa.

A més llarg termini la previsió és més incerta. Segurament a mesura que avanci la setmana que ve la temperatura s’anirà normalitzant, però encara marcarà temperatures relativament altes per a l’època. No és descartable que el juliol comenci amb una refrescada més notable, però això encara és poc clar.

Pel que fa a l’estat del cel, el cap de setmana també estarà clarament predominat pel sol. Demà no hi haurà tempestes de tarda enlloc, però és possible que diumenge sí que hi hagi alguns primers ruixats sobtats als Ports i al Pirineu occidental. A partir de dilluns la inestabilitat rebrotarà més clarament en punts de muntanya i les tempestes de tarda tornaran a guanyar protagonisme al Pirineu i als Ports. És possible moltes tardes de la setmana que ve estiguin marcades pels ruixats en punts de muntanya, però encara és incert si en algun moment els xàfecs seran més extensos i pot arribar a ploure en altres comarques.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -