14.3 C
Amposta

Josep Lluís Gimeno optarà a l’alcaldia de Santa Bàrbara liderant la llista d’Esquerra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’assemblea d’Esquerra Republicana a Santa Bàrbara ha proposat per unanimitat al planer Josep Lluís Gimeno i Vegué perquè encapçali i lideri la llista electoral del partit a les eleccions municipals de l’any 2023. Amb aquesta incorporació el projecte republicà s’obri per sumar perfils independents i transversals a les seues files, amb l’objectiu de “liderar el canvi i el rellançament que Santa Barbàra necessita”.

Josep Lluís Gimeno és pagès, vinculat al sector oleícola i també al dels cítrics. Actualment, és president de la Comunitat de Regants del canal Xerta-Sénia i al llarg de la seua trajectòria ha estat molt vinculat a la vida associativa, social i cultural del poble, sigui presidint diverses entitats o bé col·laborant-hi de manera molt activa.

Amb Gimeno al capdavant els republicans treballaran per continuar aglutinant diverses sensibilitats i sectors a la seua candidatura i poder oferir un projecte il·lusionador a la ciutadania que impulsi de nou Santa Bàrbara. A més aquest projecte es vol sumar a la transformació social, verda, feminista i democràtica que el partit està liderant des del Govern i el municipalisme.

Esquerra Republicana, amb el lideratge de Josep Lluís Gimeno, treballarà per aconseguir la victòria a les eleccions municipals, fet que podria comportar que per primera vegada des de la recuperació democràtica, l’alcaldia canviés de signe polític.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -