14.3 C
Amposta

L’Strongman de Deltebre diu que Will Smith ha despertat interès pels concursos de bufetades

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La gala dels Òscars d’enguany va estar marcada per la bufetada de l’actor Will Smith al presentador Chris Rock. Més enllà del debat ètic, una de les primeres preguntes que es va fer la gent va ser si allò era real o bé un muntatge. El passat diumenge, RAC1 va entrevistar l’Strongman de Deltebre, Joan Ferrer, per parlar sobre els concursos de bufetades i perquè analitzés l’escena estrella dels Òscars.

Els campionats de bufetades son freqüents a països de l’est, però no a Catalunya. Tot i això, just abans de la pandèmia se’n va organitzar un, que malgrat no comptar ni amb públic ni amb desenes de participants, sí que es va enregistrar.

 

Rere el concurs hi havia en Joan Ferrer, l’home més fort d’Espanya, també conegut com l’Strongman de Deltebre. Capaç d’arrossegar amb les mans un camió de 14.000 quilos i aixecar un pneumàtic de 573. Després de donar-hi voltes, el 2020 l’Strongman ebrenc va ser capaç d’enredar un parell d’amics per fer un concurs de bufetades a la catalana. “La meua missió al concurs no era participar, sinó regular. Si tens dues persones que es peguen, en qualsevol moment es pot liar. Necessites algú que les pugui separar i posi autoritat”, explica Ferrer a RAC1.

L’Strongman és arrosser i treballa carregant sacs d’arròs amunt i avall. Tot i que potser en un futur podrà ampliar la seua afició. De moment, dies després de la bufetada d’Smith davant de tot el món, assegura a RAC1 que hi ha força interès. Amb els seus coneixements tècnics, Ferrer és capaç de dir que la bufetada de l’actor estatunidenc té una execució molt correcta, però que la recepció és encara més correcta. Rock posa el cap endavant i sembla esperar la broma, facilitant molt la feina a l’oponent. La reacció és molt professional.

Recupera l’entrevista sencera de RAC1 a Joan Ferrer aquí:

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -