14.3 C
Amposta

El fundador d’Imagina Ràdio, Josep Lluís Villa recull el Premi d’Honor del Col·legi de Periodistes [VÍDEO]

En una sala col·legial plena a vessar, el periodista Josep Lluís Villa va recollir aquest divendres al vespre, el Micro Daurat, atorgat per la demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Col·legi de Periodistes atorga cada any tres premis, el Micro Obert, el Micro Tancat i el Micro Daurat. El president de la Demarcació, Josep Baubí, va explicar que “aquest acte vol fer col·legi”, ja que són els mateixos col·legiats i col·legiades qui elegeixen els candidats. I es va comprometre a continuar treballant pel Col·legi.

El Micro Daurat reconeix les trajectòries destacades de periodistes i comunicadors del territori. En aquest cas el guardó va recaure en el fundador d’Imagina Ràdio, que al llarg de la seua llarga trajectòria ha passat però, per tots els mitjans, i que es va mostrar visiblement emocionat, Josep Lluís Villa.

El Micro Obert vol premiar les facilitats que posen institucions i persones als periodistes, perquè puguen desenvolupar la seua feina dia a dia. Enguany, aquest li han donat a la Cap de comunicació de la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, Susanna Cases, ja que se li premia que “atén qualsevol consulta, facilita contactes, avança previsions i resol dubtes amb molta rapidesa i eficiència”.

Tant Cases com Villa, van manifestar el seu agraïment “perquè és un guardó dels companys de la professió del nostre territori”. Cases va afegir que tot i ser un premi individual “en el món de la comunicació sempre estem acompanyats d’altra gent, som un col·lectiu” i va remarcar també que “la comunicació institucional i els mitjans de comunicació hem de conviure des del respecte i des del sentit comú, i entendre que si bé els mitjans de comunicació treballen molt en la immediatesa, de vegades des de les institucions no s’hi pot atendre”. Per la seua part Villa va afegir que “és també d’agrair que m’hagin donat el premi en vida”.

Pel que fa al Micro Tancat, que vol ser un toc d’atenció per qui obstaculitza la tasca periodística, es va quedar sense recollir. Enguany se l’ha emportat el cap de premsa de Salut a les Terres de l’Ebre, Pol Benach, que va excusar la seua assistència per problemes d’agenda, tot i que a través d’una carta va mostrar la seua predisposició a trobar-se amb el col·lectiu de premsa del territori per a mirar de millorar la relació.

Els Micro Obert i Tancat són escollits en votació pels col·legiats i col·legiades de la Demarcació de Terres de l’Ebre, mentre que el Micro Daurat és potestat de la junta de govern d’aquesta Demarcació. El guardó consisteix en una ceràmica de l’artista local de reconegut prestigi internacional, Joan Panisello.

Vídeo cedit per Canal TE (canalte.cat)

Redacció

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -