14.3 C
Amposta

Deltebre Dansa obre les inscripcions per a estudiants i professionals

El festival "recupera l'essència prepandèmia" i retorna amb el lema 'Move, human!'

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Deltebre Dansa 2022 ha obert el període d’inscripcions per a estudiants i professionals als cursos de formació. L’edició d’enguany se celebrarà del 4 al 17 de juliol amb el lema ‘Move, human!’ i una programació que recupera “l’essència prepandèmia”, amb la formació artística multidisciplinària i setze professors internacionals de la més prestigiosa avantguarda internacional contemporània, i els espectacles per al públic sense restriccions. Tot i que encara es treballa per tancar la programació, hi haurà una quinzena d’espectacles de dansa, circ i altres disciplines de les arts escèniques, tant d’artistes nacionals com internacionals, de companyies consolidades i amb reconegudes trajectòries com altres d’emergents.

El festival reunirà els professors Akira Yoshida, Alleyne Dance, Anton Lachky, David Zambrano & Milan Herich, Francisco Córdova, Fighting Monkey, Lali Ayguadé, Lucija Romanova, Marion Sparber & Alan Guerra, Rakesh Sukesh, Wim Vandekeybus i Hofesh Shechter Repertory.

Com ha destacat el director de Deltebre Dansa, Roberto Olivan, el festival restableix “espais al marge de la virtualitat, segurament més saludables i que han de permetre rescatar l’atenció de la proximitat i el contacte personal”.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -