14.3 C
Amposta

El catedràtic perellonenc Josep Pallarès presenta candidatura a rector de la URV

L’acompanya un equip tranversal de 18 persones amb un perfil representatiu de la tota la universitat i amb avalada experiència en cadascun dels seus àmbits

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El catedràtic perellonenc Josep Pallarès Marzal ha presentat la seua candidatura per a poder ser el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV) els pròxims quatre anys. Aquest dijous al matí ha finalitzat el termini per presentar candidatures i l’11 de maig es faran públics els candidats definitius. Les eleccions es celebraran els dies 23, 24 i 25 de maig a través del vot electrònic.

Josep Pallarès Marzal, nascut al Perelló el 1967, és actualment catedràtic de Tecnologia Electrònica al Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica on, a més d’impartirhi classes, és membre del grup de recerca Nanoelectronics and Photonic Systems, on investiga en cèl·lules solars orgàniques i polimèriques. Porta 30 anys vinculat a la Universitat Rovira i Virgili, on ha exercit en diferents períodes de vicerector de Política Acadèmica i de Personal Docent i Investigador (2014-16), vicerector de Personal Docent i Investigador (2008-14), vicerector de Transferència i Innovació (2006-08) i director del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (2000-06). Ha estat director general d’Universitats i director general de Planificació d’Universitats i Recerca de la Generalitat de entre els anys 2016-19, fet que li donen una privilegiat bagatge del món universitària en tots els seus àmbits. “En el transcurs d’aquests 30 anys ha estat molt el que m’ha donat la universitat i ara toca retornar a la societat i a la comunitat universitària tots aquests aprenentatges. Aquesta és la meva motivació”, explica Pallarès.

Acompanyat d’un equip tranversal de gent que representa tota la universitat i amb una avalada experiència en cadascun dels seus àmbits, el candidat a rector de la URV vol liderar un projecte d’universitat que té com a pilars base els valors de compromís i sostenibilitat, impacte social i proximitat, igualtat i respecte, excel·lència i innovació i, finalment, govern obert i transparència. “Davant les incerteses i els reptes que planteja el context actual, la nostra universitat ha d’assumir amb decisió un lideratge transformador que ajudi a construir la societat del futur: una societat inclusiva, integradora, basada en el coneixement i que ambiciona el benestar de les persones. Aquesta és l’essència de la URV que volem: una petita gran universitat pública, compromesa localment i amb voluntat de transformar el món”, remarca l’ebrenc.

El programa, que es pot consultar a joseppallares.cat, ja inclou les deu actuacions que es compromet a impulsar durant els 100 primer dies de mandat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -