14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Pepet i marieta crea “Stay Home & We’ll Be Free” per una campanya solidària

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Pepet i marieta llença Stay Home & We’ll Be Free, el tret de sortida de la campanya solidària #seremlliures per a recaptar fons per a la Creu Roja.

Stay Home & We’ll Be Free és una adaptació del One Love de Bob Marley a 8 idiomes que s’ha creat des del confinament i que va acompanyada d’un videoclip confeccionat a partir dels centenars de vídeos de persones confinades que ha rebut el grup després de fer una crida per xarxes.

#seremlliures, campanya per a la Creu Roja

Amb Stay Home Pepet i marieta inicia la campanya #seremlliures per a recaptar fons per a la Creu Roja i contribuir en el seu Pla Respon contra el Coronavirus #CruzRojaResponde. Per a tal fi, el grup ha programat diverses accions com concerts solidaris online, subhasta de cançons i venda de samarretes solidàries.

Stay Home & We’ll Be Free, nou single de Pepet i marieta. Lletra i Música Bob Marley. Adaptació Josep Bordes, Yacine Belahcene i Núria Barberà. Enregistrat als diversos home studios dels membres de Pepet i marieta. Mescla Òscar Delgado. Videoclip confeccionat a partir dels enviaments de persones confinades i muntat per Josep Bordes. Portada i disseny obra de Hernan en H.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -