14.3 C
Amposta

Una empresa de la Sénia crea un kit per fer-se una bata protectora del coronavirus a casa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Moltes empreses estan traient la seua part més solidària en la batalla contra el coronavirus amb partides desinteressades dels seus productes o serveis. Controlpack, una empresa de la Sénia, també vol aportar el seu granet de sorra, per la qual cosa han preparat una donació de plàstic protector per poder fabricar fins a 10.000 bates de plàstic, per aïllar zones o cobrir superfícies. Ja han realitzat les primeres entregues, concretament a l’Hospital de Donostia, a Saragossa, a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, al de Sagunt, de Terrassa, a l’Hospital de Sòria, al Vithas de Madrid i a l’Hospital de Vinaròs, on s’han lliurat bates que l’equip de Controlpak ha confeccionat durant aquest cap de setmana. Segueixen enviant més material per a diversos hospitals que ho han sol·licitat.

A més de col·laborar amb la donació de plàstics, Controlpack està fabricant caretes protectores 3D per fer front al coronavirus. Tots aquells centres sanitaris que vulguin sol·licitar material podran fer-ho mitjançant ayuda@controlpack.com. L’empresa té un equip de professionals assignats exclusivament per agilitzar la tramitació de totes les donacions de plàstic, s’ha d’assegurar que arribi com més aviat millor.

Elabora bates de protecció des de casa teua

Des de Controlpack animen a tothom a col·laborar en aquesta iniciativa. Qualsevol persona pot sol·licitar el kit per elaborar bates de protecció a casa. Es tracta d’una manera útil de dedicar el temps i amenitzar les hores dels més petits col·laborant en un projecte solidari que ajudarà a milers de sanitaris que es troben a primera fila lluitant contra la COVID-19.

Amb aquest kit i unes simples tisores es pot confeccionar una bata protectora de manera fàcil i senzilla. Es pot demanar informació enviant un correu a ayuda@controlpack.com i l’empresa envia un kit de forma gratuïta juntament amb un vídeo tutorial, fins a finalitzar l’estoc.

L’empresa recorda que tots aquells centres sanitaris que vulguin sol·licitar material podran fer-ho mitjançant el correu electrònic ayuda@controlpack.com. Amb la mateixa intenció d’ajudar en el que sigui possible, Controlpack dona suport al projecte #YoMeCorono, que promou un assaig clínic pioner de la Fundació Lluita contra la Sida, l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Aquest assaig, aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament té com a objectiu principal el desenvolupament de tractaments i mètodes de prevenció en la transmissió del coronavirus.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -