14.3 C
Amposta

Totes les dades del coronavirus a les Terres de l’Ebre en gràfics

El primer cas sospitós de coronavirus a les Terres de l'Ebre data del mes de febrer

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El primer cas sospitós de coronavirus a les Terres de l’Ebre es va registrar l’última setmana de febrer i el segon data de la primera setmana de març. En canvi, els primers 11 positius es van registrar entre el 9 i el 15 de març. El pic dels casos positius va ser del 23 al 29 de març, malgrat això, el pic de sospitosos no va arribar fins dues setmanes més tard, concretament del 20 al 26 d’abril. Sembla que hi ha una tendència a la baixa dels casos sospitosos i els positius han repuntat lleugerament l’última setmana, aquest fet podria ser per l’augment de proves diagnòstiques. El total acumulatiu de positius fins al 10 de maig és 225 i els sospitosos són 3.274.

Totes les dades s’han extret aquest matí, dimarts 12 de maig, de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). A continuació podeu veure els gràfics setmanals dels casos positius i sospitosos de la Covid-19 a les Terres de l’Ebre:

Per franges d’edat, la més afectada és la franja dels 80 als 89 anys i hi ha hagut més dones afectades per la Covid-19 que no pas homes. A continuació podeu veure els casos positius i sospitosos de les Terres de l’Ebre, des de l’inici fins al 10 de maig, separats per sexe i per franges d’edat:

Les últimes tres morts a les Terres de l’Ebre a causa de la Covid-19 van tenir lloc la setmana del 27 d’abril al 3 de maig, i la setmana passada, del 4 al 10 de maig, ja no es va registrar cap mort. En total, la Regió Sanitària Terres de l’Ebre ha registrat 42 morts, positives o sospitoses. El pic de morts va tenir lloc la setmana del 30 de març al 5 d’abril amb 18 morts, i la tendència és clarament a la baixa.

A continuació podeu veure les defuncions per sexe i franges d’edat:

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -