14.3 C
Amposta

La URV impulsa un cicle de converses virtuals sobre les incògnites postpandèmia

El degà de la Facultat de Medicina de la URV i director del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Antoni Castro, respondrà preguntes sobre la COVID-19 en la primera sessió, que es farà dijous 14 de maig a les 18 h a través de plataforma Microsoft Teams

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

“Desconfinats. Una mirada al món que vindrà” és la nova proposta de divulgació científica virtual en la què investigadores i investigadors de la Universitat Rovira i Virgili donaran resposta a les incògnites que es plantegen després de la pandèmia per coronavirus. La primera sessió es farà dijous a les 18 h a través de la plataforma Microsoft Teams, i se centrarà en respondre dubtes i preguntes sobre la COVID-19. Ho farà Antoni Castro, degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i director del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Les persones que hi vulguin participar han de connectar-se a través d’aquest enllaç. Aquesta iniciativa està organitzada pel Campus Extens i la Unitat de Comunicació de la Ciència de la Universitat.

La proposta té per objectiu debatre sobre el futur immediat que s’obre després de l’emergència sanitària global provocada per la COVID-19. Els efectes de la pandèmia ja han provocat canvis en l’economia, les dinàmiques laborals o en les relacions socials, i marcaran un abans i un després en molts àmbits. Aquest vol ser l’objecte de debat del cicle, i per això es convidarà investigadores i investigadors de la Universitat. Cadascú des del seu àmbit de coneixement respondrà les qüestions que tinguin a veure amb temes com la privadesa de dades, la psicologia, l’economia o la nutrició.

Les sessions d’una durada màxima d’una hora, es faran de forma virtual a través de la plataforma Microsoft Teams i són obertes al públic. Només caldrà connectar-se des de qualsevol dispositiu a l’enllaç que es farà públic uns dies abans de cada sessió.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -