14.3 C
Amposta

Roquetes i Tortosa pavimentaran el vial principal del polígon Pla de l’Estació amb una inversió de 290.000 euros

La presentació d'ofertes per executar aquesta obra és oberta fins al pròxim 4 de juliol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Mancomunitat Tortosa-Roquetes ha licitat les obres per tornar a pavimentar el vial principal del polígon industrial Pla de l’Estació, un dels punts més importants de la xarxa viària dels dos municipis amb una elevada densitat de trànsit rodat, tant de turismes com de camions de gran tonatge. Es tracta d’una actuació amb un cost de 290.000 euros, que permetrà resoldre les deficiències d’aquest vial amb una pavimentació de més de vint anys. La presentació d’ofertes per executar aquesta obra és oberta fins al pròxim 4 de juliol.

La capa de paviment de rodament del vial principal del polígon Pla de l’Estació és dèbil i és necessari actuar perquè a més del trànsit del polígon aquesta és una via de comunicació entre els dos municipis“, ha explicat l’alcalde de Tortosa i president de la Mancomunitat, Jordi Jordan. Concretament, s’actuarà sobre una superfície de 12.128 metres quadrats.

Per la seua banda, l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Maigí, ha destacat que el projecte contempla també la renovació de l’enllumenat per tal de reduir el consum d’energia. Així es substituiran les llumeneres actuals per unes altres amb tecnologia LED de 70w.

Finalment, l’actuació preveu pintar la senyalització horitzontal, les illes i passos de vianants. El termini d’execució dels treballs és de 30 dies. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -