14.3 C
Amposta

Torna la TunaRaceBalfegó a l’Ametlla de Mar, la primera travessa de la temporada en aigües obertes

Aquest diumenge dia 1 de maig es disputarà una nova edició de la TunaRaceBalfegó a l’Ametlla de Mar, una travessa de natació amb aigües obertes que celebra, juntament amb el Tuna Tour, el seu 10è aniversari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Diumenge dia 1 de maig, més de 320 nedadors d’aigües obertes es donaran cita a la localitat tarragonina de l’Ametlla de Mar per disputar una nova edició de la TunaRaceBalfegó, el primer gran esdeveniment de natació en aigües obertes de la temporada.

La prova ofereix tres opcions de participació. La distància reina de 5 kilòmetres, un circuit més curt de 2.5 kilòmetres i una disciplina anomenada Doble Corona, on els nedadors recorren les dues distàncies, nedant un total de 7.5 km.

A les 9.30h els nedadors inscrits a la prova de 2.5k començaran la seva participació sortint de la cala Pixavaques i arribant a la cala de l’Alguer, després de recórrer un circuit rectangular.

A les 11h, els participants que nedin la travessa de 5k seran traslladats en embarcacions des del Port de l’Ametlla fins a les piscines d’aqüicultura de la tonyina vermella Balfegó, a 5.000 metres de la costa. I a les 11.30h es donarà la sortida d’aquesta original travessa amb un recorregut en línia recta fins a la Cala de l’Alguer.

Els nedadors d’aquesta distància podran rebre avituallament saludable a la meitat del recorregut, a 2.5k de la costa, gràcies a una gran embarcació cedida pel Tuna Tour.

Una vegada arribin a la platja tots els nedadors, l’organització, juntament amb el suport del Tuna Tour i Grup Balfegó, oferirà una degustació gratuïta de tonyina vermella per celebrar el 10è Aniversari, tant del Tuna Tour com d’aquesta consolidada travessa.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -