14.3 C
Amposta

Més de 2.000 persones assisteixen a l’EbreLumen 2024 en deu poblacions de la Ribera d’Ebre

El Festival de Videomapping a la Natura de Catalunya ha realitzat 31 projeccions de molt gran format

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’EbreLumen 2024 va finalitzar el passat divendres dia 7 de juny a Ginestar. Enguany el Festival de Videomapping a la Natura de Catalunya ha visitat, des del passat 3 de maig, un total de deu municipis de la Ribera d’Ebre i les deu sessions han acollit gairebé 2.000 persones, unes 500 més que l’any passat, amb una mitjana de 210 per cada poble. A més, s’han realitzat 31 projeccions de molt gran format, fet que situa l’esdeveniment com a únic a Catalunya i se supera a ell mateix perquè ha aconseguit doblar les projeccions de l’any 2023.

Les valoracions del públic assistent han estat molt positives, segons ha detallat l’organització, sobretot en referència a les projeccions sorgides del 1r Concurs nou talent que van estar inspirades amb el lema d’aquest 2024, “Aigua, font de vida”.

Segons ha detallat Jesús Àlvarez, conseller TIC del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, “gràcies al treball de les poblacions, coordinades pel Consell Comarcal, la comarca aposta per noves formes d’oci que potencien els seus actius naturals”, a més, ha afegit, que “tenim una activitat comarcal innovadora que ens posiciona alt dins del sector d’experiències turístiques i culturals singulars”. Per la seva banda, el comissari de l’EbreLumen, Albert Pujol, ha afirmat que enguany el festival “ha fet un salt de qualitat en nivell de continguts, de proposta turística i de cultura digital, sobre art, tecnologia i natura. És únic en l’àmbit de tot Catalunya”.

Ebrelumen 2024.

L’EbreLumen 2024: Aigua, font de vida

El festival s’ha dut a terme en deu municipis de la comarca i ha estat organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, juntament amb els ajuntaments dels pobles que l’acullen, i amb el suport del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE). Va començar el 3 de maig a Flix i va acabar el 7 de juny a Ginestar i enguany s’ha reforçat dins la marca Festivals Terres de l’Ebre per arribar a més públic territorial i nacional.

L’EbreLumen és l’únic festival a Catalunya que fa projeccions de molt gran format en elements de la natura i aconsegueix entrellaçar l’art, la tecnologia i la natura, a més que potencia actius turístics de la comarca lligant-los amb la cultura de qualitat i la innovació. El festival és gratuït i hi pot assistir tothom, de qualsevol edat. Per a més informació, es pot consultar la web ebrelumen.riberaebre.org.

Redaccio

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -