14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar es prepara per a la nit de Poesia al Carrer que enguany va dedicat a Vicent Andrés Estellés

Enguany, als premis s’han presentat un total de 129 originals d’arreu dels Països Catalans, França, EEUU i Suècia, dels quals 68 són de poesia i 68 de narrativa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La plaça Joan Miró de l’Ametlla de Mar acollirà aquest dissabte la Nit de Poesia al Carrer, durant la qual es desvetllaran els guanyadors de la 15a edició del Premi de Poesia al Carrer i del 32è Premi Narrativa Vila Ametlla de Mar. Enguany serà un recital especial dedicat a Vicent Andrés Estellés, en homenatge als 100 anys del seu naixement.

L’acte començarà a les 22 h de la nit i està organitzat pel col·lectiu Cala Cultura, que, cada any, aplega desenes de professionals i aficionats a la cultura catalana. Enguany, als premis s’han presentat un total de 129 originals d’arreu dels Països Catalans, França, EEUU i Suècia, dels quals 68 són de poesia i 68 de narrativa. En el transcurs de l’acte es coneixeran els guanyadors d’aquestes edicions.

Els premis estan dotats amb 2.000 € cadascun i la publicació de l’obra a l’editorial Pagès Editors. La nit, que defensa la llengua i la cultura catalana, enguany també vol homenatjar el centenari d’un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts als Països Catalans, Vicent Andrés Estellés. Per això, 12 persones seran encarregades de recitar els poemes més significatius de l’autor.

Cartell de la nit de la Poesia al carrer de l’Ametlla de Mar, 2024.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -