14.3 C
Amposta

Tivissa es prepara per una màgica i solidària nit de Sant Joan

Una de les novetats més destacades és la incorporació del ball del fanalet, una iniciativa solidària que es realitza en col·laboració amb la delegació local de la Lliga Contra el Càncer

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb l’arribada de la nit més curta de l’any, Tivissa es prepara per celebrar la nit de Sant Joan combinant tradició i solidaritat. Des d’avui mateix, els veïns i veïnes, fidels a la tradició, recullen fustes i cartons per construir la foguera que s’encendrà durant la nit del 23 de juny.

Com és habitual, l’ajuntament ha organitzat un sopar popular que reunirà persones de totes les edats al voltant de la taula i la foguera. L’encesa està prevista per a les 22 h de la nit, seguit per un ball animat amb l’orquestra Vintage. Les places al sopar són limitades, i es poden adquirir els tiquets fins al 19 de juny.

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició de la revetlla de Sant Joan és la incorporació del ball del fanalet, una iniciativa solidària que es realitza en col·laboració amb la delegació local de la Lliga Contra el Càncer. Per només 3€, els participants poden adquirir un fanalet, i els beneficis de la seva venda es destinaran íntegrament a aquesta entitat benèfica. La participació en el ball serà un moment especial, on tothom intentarà mantenir el seu fanalet encès fins al final del vals, contribuint així a una bona causa mentre es diverteixen.

La nit continuarà amb més música a càrrec del DJ Cabo, que posarà ritme a la discoteca mòbil organitzada pels Kintos 06 Tivissa, que també s’encarregaran del servei de bar.

Programa d’activitats de la revetlla de Sant Joan a Tivissa. Ajuntament de Tivissa, 2024.

Amb aquesta festa, Tivissa no només vol mantenir vives les seves tradicions, sinó que també pretén reforçar els vincles comunitaris i contribuir així a una causa solidària.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -