14.3 C
Amposta

Aquestes són les 8 platges ebrenques que disposaran de bandera blava aquest estiu

Aquest guardó reconeix internacionalment la seva qualitat i els serveis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La consellera de Territori, Ester Capella, acompanyada de la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas i López, i del president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), José Palacios Aguilar, ha lliurat a les instal·lacions del port de Segur de Calafell les Banderes Blaves corresponents al 2024 a 118 platges i ports catalans, d’entre les que 8 platges i 3 ports són ebrencs. Aquest guardó reconeix internacionalment la seva qualitat i els serveis.

Les platges que han rebut aquest distintiu són: la Calafató, la Sant Jordi d’Alfama i l’Alguer de l’Ametlla de Mar, les Avellanes i Cap Roig de l’Ampolla, Riumar de Deltebre, les Delícies a la Ràpita i Les Cases d’Alcanar – El Marjal a Alcanar. Per la seva part, els ports que han estat distingits són el de l’Ampolla, el de la Ràpita i el de l’Ametlla de Mar. El distintiu ha estat atorgat pel Jurat Internacional Bandera Blava 2023 de la FEE (Foundation for Environmental Education).

La consellera Capella ha posat en valor que “la qualitat excel·lent de l’aigua a les zones de bany de Catalunya és el resultat de molts anys, de la conscienciació ciutadana, d’unes mesures de gestió adequades, d’un bon funcionament dels sistemes de sanejament i de les mesures de control i inspecció”. Les distincions obtingudes són, per tant, “fruit del bon treball compartit entre totes les administracions implicades”.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -