14.3 C
Amposta

L’Aldea vol ser un municipi referent en xarxes de carrils bici i vies verdes

L'Aldea ha preparat un pla que pretén connectar trams en diferents punts de la Via Verda

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Aldea està treballant perquè el municipi sigui un poble referent de xarxes de carrils bici i vies verdes. Per aquest motiu s’ha elaborat un pla on es detalla les actuacions ja executades, les que s’estan duent a terme, les que entraran en servei a mitjà termini i les accions pensades per a posar en servei en un futur.

Actualment a l’Aldea hi ha 3.900 metres en servei, 2.800 que estaran actius en els pròxims mesos i 2.900 metres més previstos en un futur. A més també compta en 6.425 metres lineals de tram compartit de la via verda del tram del carrilet, del Consell Comarcal, i 1.189 metres més que es posaran en servei en un futur.

Aquest pla pretén connectar en diferents punts de vies verdes, com ara la via verda del Carrilet en direcció a Deltebre o la via verda en direcció als Lligallos, Camarles i l’Ampolla, seguint el traçat de l’antiga via de tren.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea: “Hem dissenyat un pla, on es representa els graus d’execució d’implantació de les xarxes i carrils bici al municipi, prevenint futures connexions amb altres poblacions del Delta, pensem que aquest pla, servirà com a reclam turístic no estacional, en un futur no molt llunyà”.

Amb la xarxa de carrils bici a més de potenciar el cicloturisme i el turisme familiar els visitants tindran un atractiu afegit per visitar i poder descobrir el Delta de l’Ebre, partint de l’Aldea.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -