14.3 C
Amposta

Jordi Jordan deixa el Consell Comarcal del Baix Ebre per ser diputat al Parlament de Catalunya

Jordan renunciarà a una bona part del sou de diputat i a les indemnitzacions que rep com a regidor i ho donarà a entitats socials de la ciutat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Movem Terres de l’Ebre confirma mitjançant un comunicat que Jordi Jordan renunciarà a l’acta com a vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre al proper ple ordinari de l’ens que s’ha de celebrar el divendres 26 de març. En aquest sentit cal recordar que tal i com estableixen els codis ètics de Movem Terres de l’Ebre, Jordan renunciarà a aquest càrrec tenint en compte que ha estat elegit com a diputat al Parlament de Catalunya i que es regidor a la ciutat de Tortosa, on continuarà treballant com a cap de l’oposició, “evitant així l’acumulació de càrrecs”, segons apunta Movem en un comunicat.

Des del punt de vista professional també deixarà les aules, on treballava mitja jornada com a professor en un institut de Tortosa. Seguint també els codis ètics de la formació que fixen uns topalls en quan a retribució màxima permesa als seus càrrecs electes, Jordan renunciarà a una bona part del sou que començarà a percebre com a diputat i a la totalitat de les indemnitzacions percebudes com a regidor, les quals seran entregades a entitats socials de la ciutat.

Recordem que Movem Terres de l’Ebre està governant amb Esquerra Republicana al Consell Comarcal del Baix Ebre des del 2019, moment en què es va formalitzar l’acord pel qual Jordi Jordan va passar a ocupar el càrrec de vicepresident segon encapçalant les àrees d’Ensenyament, Joventut, Turisme i Cultura. Movem Terres de l’Ebre confirma que en els propers dies s’anunciarà qui serà el nou membre de la formació ebrenca que substituirà Jordan en aquesta institució.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -