14.3 C
Amposta

Denunciat un veí d’Amposta per fer volar un dron al Parc Natural del Delta de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un home d’Amposta de 38 anys va ser denunciat pels Mossos d’Esquadra per fer volar un dron al Parc Natural del Delta de l’Ebre sense permís. La denúncia es pot enfilar fins als 45.000 euros, ja que el parc es considera una zona de vols restringida, segons informen els Mossos d’Esquadra, i a més, és una persona no professional. Aquest home podrà recórrer la denúncia, ja que es tracta d’una sanció administrativa, com per exemple una multa de trànsit.

Una persona anònima va informar els Mossos de la unitat de medi ambient del fet que un home realitzava gravacions amb dron en aquest parc i després les publicava a través de les xarxes socials. L’Àrea Regional de Medi Ambient (URMA) de les Terres de l’Ebre va investigar els fets i va sancionar a aquesta persona per incomplir la normativa. El Parc Natural del Delta recorda que sí que es poden fer enregistraments de vídeo, però sempre s’ha de demanar permís a la direcció.

El denunciat havia gravat imatges de la zona del Fangar i de la barra del Trabucador i després d’acreditar els fets el van denunciar per efectuar vols amb vehicles aeris no tripulats. Els agents no van decomissar l’aparell i aquesta persona s’enfronta a una multa que va dels 60 als 45.000 euros.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -