14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa funcionarà amb serveis mínims i només atendrà presencialment tràmits urgents

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A partir d’avui dilluns, l’Ajuntament de Tortosa només mantindrà l’activitat en els serveis essencials bàsics per al funcionament de la ciutat. La comissió de seguiment municipal de la pandèmia provocada pel Covid-19 ha concretat aquest diumenge el nombre de treballadors i les àrees que continuaran prestant el servei a l’ajuntament i als ens dependents, atesa la situació de crisi. La resta de la plantilla laboral treballarà des de casa quan el seu àmbit d’actuació així ho permeti.

 D’aquesta manera, l’Ajuntament mantindrà l’activitat en àrees com intervenció, tresoreria o secretaria, amb un sol treballador per cada departament. Així mateix, el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) també continuarà l’activitat amb caràcter de serveis mínims. L’atenció es farà via telemàtica, al correu electrònic (sac.tortosa@tortosa.cat), al telèfon de l’Ajuntament 977 585 800 o, en casos de Serveis Socials, al 977 585 810.

 El SAC i Serveis Socials només atendran presencialment quan es tracte de casos o gestions urgents i inajornables, i aquestes s’hauran de demanar prèviament per telèfon per concretar l’hora i el dia. L’objectiu és evitar la presència de diverses persones simultàniament a les dependències municipals.

En el cas dels pobles de Vinallop i els Reguers, l’atenció ciutadana també s’oferirà de manera telefònica. Aigües de Tortosa mantindrà tancada l’oficina. L’atenció al client es farà al telèfon 900 927 000 (trucada gratuïta). De la mateixa manera, també existeix un telèfon gratuït per a avaries i emergències: 900 194 998. La resta de tràmits es poden fer a l’oficina virtual: www.aiguesdetortosa.cat.

D’altra banda, el servei de recollida d’escombraries també mantindrà l’activitat, però amb algunes modificacions: la deixalleria situada al polígon industrial Baix Ebre quedarà tancada. A més, la deixalleria mòbil no farà el recorregut anunciat. Durant els dies que s’allargue el confinament es demana a la ciutadania que no diposite objectes voluminosos ni es deixen les deixalles fora dels contenidors per evitar haver d’activar el servei de neteja per retirar-los.

Cal recordar que el decret de l’estat d’alarma fet pel govern de l’Estat obliga al confinament de tota la ciutadania a casa seua, i que només permet la mobilitat de les persones quan hagen d’anar a comprar aliments als supermercats, productes farmacèutics o de primera necessitat; quan hagen d’acudir a algun centre mèdic; quan vagen al seu lloc de treball; quan hagen de tindre cura de menors, ancians o persones dependents, o per anar a entitats financeres.
Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -