14.3 C
Amposta

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre pren noves mesures a partir d’avui en l’atenció primària

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Pel que fa a l’atenció primària, des del 13 de març, s’han posat en marxa totes les mesures per disminuir la demanda presencial als centres, amb l’increment de l’oferta telefònica i gestió proactiva de les agendes per assegurar l’atenció d’aquelles demandes no demorables.

En aquest moment donat que hi ha professionals en aïllament domiciliari s’han de prendre mesures per assegurar l’atenció als usuaris i per protegir els professionals. La implementació d’aquestes mesures s’aplicaran, a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre a partir d’avui, 16 de març, i fins a nou avís.

Així, s’informa que l’activitat del Consultori Local de l’Ampolla es realitzarà al CAP de l’Aldea. El telèfon del CAP de l’Aldea al qual han de trucar els usuaris és el 977 45 12 12. A més, l’activitat del Consultori Local del Ligallo es realitzarà al CAP de Camarles al qual els usuaris poden trucat al telèfon 977 47 05 61.

Finalment, les visites de pediatria del Consultori Local de Jesús, s’atendran a la línia pediàtrica del CAP Baix Ebre de Tortosa i els usuaris poden posar-se en contacte al telèfon 977 51 91 01. S’informa que en tots els casos es reprogramaran les visites no urgents, es garantiran les visites a domicili i el seguiment de pacients que requereixin atenció. Tots aquells seguiment que sigui possible es realitzaran telemàticament i telefònicament.

Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre es recorda que si s’ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061 sempre podeu trucar al vostre centre d’atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre al telèfon 977 44 81 70.

A més informem que si necessiteu contactar tant amb el vostre CAP com amb l’Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació podeu fer-ho també a qualsevol hora a: http://www.icsebre.cat/wg/contacta i us donaran resposta en menys de 24 hores.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -