14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar elabora un Pla d’Actuació en cas d’incendi forestal a les urbanitzacions

L’objectiu de l’Ajuntament és donar a conèixer la importància de les franges perimetrals de protecció contra incendis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Davant l’alt risc d’incendis, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha reactivat el departament de Protecció Civil i a través d’un Comitè d’Emergències, -format pels cossos de la Policia Local, els Bombers, els Agents Rurals, la Cala Ràdio i altres agents locals-, ha elaborat un pla per informar sobre què fer i què no fer en cas d’incendi forestal a les urbanitzacions o disseminats.

D’aquesta manera, ha organitzat un cicle de xerrades que pretenen conscienciar i fer difusió de la normativa, així com donar consells a seguir en el medi natural amb els diferents agents d’emergències.

El primer tinent d’alcalde, Xavi de la Fuente, apunta que, “el compromís de prevenció és tant del ciutadà com del consistori i aquest risc a les urbanitzacions ens preocupa molt. A través d’aquestes xerrades volem que la gent prengui consciència, primer del risc real i després que sàpiguen prendre mesures d’autoprotecció”.

Xavi de la Fuente, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar

L’objectiu de l’Ajuntament és donar a conèixer la importància de les franges perimetrals de protecció contra incendis, les pautes a seguir per evitar un incendi forestal tant a casa com al bosc i els passos a seguir en cas de ser-ne testimonis. També s’explica els itineraris d’evacuació, què fer en una situació de confinament o com fer-ho per salvar la vida.

El passat dissabte es va fer una reunió amb els veïns de Tres Cales i Sant Jordi Bosc i el pròxim dissabte 8 de juny, es farà pels de Calafat i Marina Sant Jordi, a les 10 h i al Bar Roberto.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -