14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar presenta oficialment el Centre de Teràpia de Parkinson

Les teràpies, que compten amb diferents professionals de la logopèdia, la psicologia, la musicoteràpia i la fisioteràpia, es duen a terme dilluns i dimecres

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després de la primera setmana de posada en marxa, el Casal d’Avis ha acollit la presentació d‘aquest nou centre que ofereix teràpia als malalts de Parkinson, no només de l’Ametlla de Mar, sinó també a aquells malalts de poblacions pròximes com l’Ampolla o el Perelló. Anteriorment, de fet, només es feia fins ara a Tortosa i la Ràpita.

Pepa Martín, presidenta de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, es mostrava “feliç d’haver tingut els suports necessaris i haver pogut tirar endavant aquest servei i més, al meu poble”. Per la seva banda, l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo, celebra que, “s’hagi pogut arribar a un acord amb l’espai per cobrir el servei. Ens ha costat ben poc donar solucions al que ens han demanat des de l’Associació Parkinson, als malalts del poble i a l’hora hem donat utilitat a un espai poc utilitzat en aquestes hores del matí”.

I la directora de Banca d’Institucions de Caixabanc, Ana Buqueras, en nom també de la Fundació la Caixa, explica que, “ha estat un plaer poder col·laborar amb aquest projecte des del dia que ens ho va proposar la Pepa i hem volgut posar el nostre gra de sorra”.

Les teràpies, que compten amb diferents professionals de la logopèdia, la psicologia, la musicoteràpia i la fisioteràpia, es duen a terme dilluns i dimecres de 10 a 13 h al matí, al Casal dels Avis de l’Ametlla de Mar.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -