14.3 C
Amposta

La ulldeconenca Laura Guarch presenta “Vulgia” a Amposta, un viatge musical amb diferents artistes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La ulldeconenca Laura Guarch, artista interdisciplinària, va presentar fa un any el seu primer treball, Krëodylia, i poc després, va anar a Islàndia a experimentar amb la seua veu l’acústica de les glaceres. Ara, ha treballat en “Vulgia”, una peça que tan sols utilitza la seua veu i els sons naturals de les zones humides de Menorca. Aquest single convida l’oient a un viatge meditatiu i transcendent. Està inspirada en els ocells migratoris per a reflectir la vulnerabilitat del seu petit cos i la seua salvatgia per a emprendre llargs viatges transcontinentals.

Cada concert de presentació de “Vulgia” serà una experiència única, màgica i irrepetible. La primera presentació de “Vulgia – concert col·laboratiu” és a Amposta, aquest dissabte dia 12 de novembre a les 19 h, a l’Oficina de Turisme. Es comptarà amb la presència del duo de processament sonor experimental Soul Twin, que processaran en directe el material sonor amb samplers analògics i gravadores de cassette, la poeta Mireia Ibáñez i el multiinstrumentista Chris Murphy.

En una primera part de la presentació es parlarà amb col·laboradors únics per a cada ocasió d’experiències d’enregistrament de camp, de què significa fer diàlegs interespècies i de com sentim la vulnerabilitat i la salvatgia en la pell. Tot seguit, es podrà gaudir d’una interpretació en directe de la peça musical en solitari per Laura Guarch.

La segona part del concert constarà d’una improvisació col·lectiva que diferents artistes respondran en directe als materials de paisatge sonor i veu que proposarà Guarch. Les artistes col·laboradores seran altres músics de diferents estils que utilitzen el llenguatge de la improvisació i també artistes d’altres disciplines: poesia, arts visuals, etc.

El preu de l’espectacle, organitzat per Mind Product Records i Laura Guarch, és gratuït amb taquilla inversa. “Vulgia” es presentarà pròximament a Barcelona, al mes de desembre, i a Menorca a la primavera del 2023.

Cartell del concert col·laboratiu a Amposta

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -