14.3 C
Amposta

La Toxicitat, nou senzill del grup ebrenc Miquel Segarra & els Funiculars Somnàmbuls

El videoclip de la cançó compta amb la col·laboració de la ballarina i humorista tortosina, Mar Grifoll Ginata

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La banda de pop-rock ebrenca Miquel Segarra & els Funiculars Somnàmbuls estrena el seu nou single La Toxicitat, cançó que ja està disponible a totes les plataformes digitals de distribució musical. A més a més, el conjunt ha estrenat també el videoclip de la mateixa cançó, que es pot trobar a YouTube.

Miquel Segarra & els Funiculars Somnàmbuls tornen a la càrrega amb el seu nou single: La Toxicitat. La cançó tracta de forma ambivalent un dels temes estrella i més en voga de la societat actual: les relacions tòxiques. Relacions tòxiques que afecten majoritàriament a les relacions sentimentals de parella, però que també tenen la seva incidència en relacions tant familiars com d’amistat. Musicalment, també es fa palesa aquesta dicotomia emocional, ja que quan regna la concòrdia hi trobem els passatges d’ska i, en canvi, quan la gravetat s’apodera de la situació, la cançó es transforma en rock dur. La Toxicitat ja està disponible en plataformes digitals com Spotify, YouTube Music, Amazon Music i Apple Music.

El videoclip també reflecteix aquesta ironia característica de la banda, ja que s’hi poden apreciar uns personatges abillats amb uns vestits químics que són, a fi i efecte de la narrativa lírica, els portadors de les emocions tòxiques. El videoclip de la cançó compta, a més, amb la col·laboració interpretativa de Mar Grifoll Ginata (@marlolailo), influencer de les Terres de l’Ebre.

La Toxicitat és el primer senzill d’un seguit de singles que la banda vol anar traient durant el pròxim any i que acabarà compilant en forma d’un segon àlbum d’estudi.

Videoclip La Toxicitat – Miquel Segarra Band

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -