14.3 C
Amposta

El grup tortosí Miquel Segarra Band estrena el seu primer disc “Aquí s’ha vingut a patir”

Onze cançons que parlen dels temes controvertits de la societat com el suïcidi o la depressió i van acompanyades d'un pop-rock festiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Miquel Segarra Band, grup ebrenc sorgit a Tortosa el 2021, presenta el seu primer disc anomenat “Aquí s’ha vingut a patir”. Aquest és un treball conceptual que té la voluntat d’aprofundir en el patiment de l’ésser humà. Defuig les històries boniques, s’aparta dels finals feliços i s’erigeix en un retrat cru de la societat actual. Aquesta amalgama de pensaments negatius és barreja de forma indefectible amb una música lluminosa, enèrgica i vibrant. D’aquest magma en surt l’essència del disc i la filosofia de la banda.

“Aquí s’ha vingut a patir” ja està disponible a les plataformes digitals

Amb el llançament del primer treball, també ha vist la llum a YouTube el quart videoclip de la banda i que porta el mateix nom del disc: “Aquí s’ha vingut a patir”. Anteriorment, ja havíem pogut veure i escoltar tres de les cançons icona com “Tinder”, “El vol del nas” o el que va ser el primer avançament, “Avui fa un bon dia”. Els onze temes es poden trobar a les plataformes digitals d’Apple Music, Spotify, Amazon Music i YouTube Music de forma gratuïta.

Miquel Segarra Band és un grup de power pop-rock que aposta per contrastar lletres decadents, miserables i plenes d’humor negre amb una música enèrgica, vitalista i festiva. El grup està format per Miquel Segarra (cantant i lletrista), Ferran Jovaní (guitarrista i compositor), Josep Escurriola (baixista) i Xavier Franch ‘Xiri’ (bateria).

Local d’assaig de Miquel Segarra Band

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -