14.3 C
Amposta

La restauració de les Terres de l’Ebre, preocupada per les “restriccions encobertes”

El sector assegura que segueix sent el més perjudicat per la pandèmia

El més vist

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) de les Terres de l’Ebre ha emès un comunicat on assegura que segueixen sent el sector més afectat per la pandèmia de la Covid-19. El comunicat, en concret, apunta que estan preocupats per l’allau de cancel·lacions que estan vivint els restaurants aquests dies, sobretot de dinars i sopars d’empresa.

Des del sector de la restauració accepten l’ús del certificat covid, però els preocupen les peticions que està fent el Departament de Salut de no fer dinars i sopars d’empresa, però, en canvi, sí que veu bé les trobades familiars. Arran d’aquestes informacions, els restaurants s’han vist molt afectats i qualifiquen aquest fet de “restriccions encobertes, sense cap compensació”.

Per aquest motiu, des de la Federació es pregunten si serveix d’alguna cosa el certificat covid, atès que creuen que aquesta és una mesura que fa segurs els establiments. Malgrat això, també aprofiten per criticar la implementació d’aquesta restricció perquè “els restauradors han de fer de policies i controlar qui és el titular del certificat exigint els mostrin el DNI, i si no ho fan, multes”.

Per tant, expliquen que “la inseguretat jurídica” pel sector “és més que evident”, ja que “som els restauradors els qui complim amb la normativa i els qui ens enfrontem amb els nostres clients per fer complir el que ens exigeixen i els qui els estem perdent”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -