14.3 C
Amposta

La Lira Ampostina presenta la 26a Setmana Cultural amb tallers, activitats i música per a tots els públics

La inauguració de la Setmana Cultural serà el divendres 19 d'abril amb un concert inaugural a càrrec dels grups i combos de música moderna de l'escola de música d’Ansoáin, de Navarra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Lira Ampostina s’omple d’energia i talent amb la celebració de la seva 26a Setmana Cultural, que començarà el divendres 19 d’abril i s’estendrà fins al 27 d’abril. Durant una setmana, dedicada a l’art i la cultura musical, ofereixen una gran varietat d’activitats, tallers i concerts que destaquen el talent local i convidats especials.

La inauguració de la Setmana Cultural serà el divendres 19 d’abril amb un concert inaugural a càrrec dels grups i combos de música moderna de l’escola de música d’Ansoáin, de Navarra. Seguidament, els alumnes de les bandes de l’escola i grau professional se sumaran als músics navarresos per poder gaudir junts d’un taller d’improvisació. La jornada culminarà amb el concert de la Big Band i Banda de l’escola d’Ansoáin, amb la participació especial dels alumnes de La Lira Ampostina.

Durant els dies següents continuaran amb una àmplia gamma d’activitats, com tallers de contes musicals per als més petits, tallers coreogràfics, sessions de manteniment d’instruments, direcció de banda per als alumnes més avançats o música en família perquè els petits puguin participar amb els seus familiars.

Des de l’organització destaquen el concert del dissabte 20, a les 17:30 h a l’auditori de l’escola, on els alumnes que ho desitgin, faran una audició participativa. Un concert on no importa ni l’instrument ni el repertori, sinó les ganes de compartir música amb companys i públic. També, el diumenge 21, hi ha una doble ració de concerts. Al migdia el vermut musicat per l’orquestra de clarinets de La Lira i a la tarda a les 18:00 concert del cor Tyrichae a l’auditori de l’escola.

Dilluns comencen el gruix de tallers que duran la tarda ompliran l’escola per oferir als nostres alumnes formació i diversió a parts iguals. I conclouran el dia amb el concert del grup de guitarres, cor i música de cambra a l’auditori de l’escola a les 20:00 h.

El dia de Sant Jordi, dimarts 23 d’abril, se celebrarà la diada a l’exterior, amb el concert de les bandes de l’escola i Centre Professional a la plaça. Serà a les 19:00, on també es farà l’entrega de premis del concurs de redacció i dibuix als escolars participants de les nostres terres.

La Setmana Cultural arriba al seu apogeu el dissabte 27 d’abril amb un concert recital amb els professors Rafel Margalef i Manel Hierro, oferint “Un viatge pel repertori del saxofon”. A les 11:30 a l’auditori de l’escola. La jornada culminarà amb aules virtuals, actuacions i una rua musical per diferents carrers i places de la ciutat, seguit d’un sopar de germanor per a totes les famílies, alumnes i socis de La Lira Ampostina.

Amb una combinació de música, educació i entreteniment, la 26a Setmana Cultural de La Lira Ampostina promet ser una experiència, per a tots els amants de la música i la cultura.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -