14.3 C
Amposta

Arròs Montsià revoluciona el sector agroalimentari i de la sostenibilitat amb el llançament d’un tupper fet amb clofolla d’arròs

La Càmara Arrossera del Montsià ha innovat amb un nou material, Oryzite, que substitueix el plàstic i que ha merescut un reconeixement de la UE

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el context actual, on es fa imperatiu l’avanç cap a solucions sostenibles i innovadores, la Càmara Arrossera del Montsià es posiciona com a líder dins del sector agroalimentari amb el llançament d’un tupper reutilitzable i sostenible, concebut a partir de la clofolla d’arròs, un subproducte del seu procés productiu principal. La cooperativa ha creat aquest recipient emprant Oryzite, un material de nova generació dissenyat per reemplaçar el plàstic. Aquest esforç ha estat distingit per la Unió Europea amb un premi a la millor cooperativa en economia circular i bioeconomia, l’any 2021.

Aquest tupper d’Arròs Montsià no solament emergeix com una alternativa viable al plàstic, sinó que també està dissenyat per ser compatible amb rentavaixelles, microones i congeladors, i per això és una opció funcional i respectuosa amb el medi ambient, tant per a ús domèstic com per al sector restaurador. Per facilitar la implementació d’aquesta solució sostenible, Arròs Montsià ha signat una col·laboració estratègica amb la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) i distribuirà 30.000 tuppers d’Oryzite entre els diferents establiments adherits a la federació. D’aquesta manera, es permetrà als clients emportar-se a casa el menjar que no han consumit, en una mesura que pretén combatre el malbaratament alimentari.

El president de la Càmara Arrossera del Montsià, Àlex Morales, ha destacat el compromís de la cooperativa amb la innovació i sostenibilitat, i ha remarcat que “la inversió en I+D+i és fonamental per afrontar els reptes de sostenibilitat actuals”. “Aquesta col·laboració amb la FIHRT és un pas més en la nostra estratègia d’apropar solucions innovadores i sostenibles al sector de la restauració”, ha afegit. Aquesta col·laboració neix de l’interès de la marca d’acostar-se al sector de la restauració per aportar els coneixements de la cooperativa del camp a la taula.

Dades d’interès

Arròs Montsià és una marca coneguda per oferir els arrossos amb els estàndards de qualitat més elevats del mercat. Immersos en atendre les necessitats dels seus clients, Arròs Montsià ofereix al mercat arrossos monovarietals de llavors autòctones del delta i de categoria extra, certificats per la DOP Arròs Delta de l’Ebre. 

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -