14.3 C
Amposta

Neix Inspira Vi Cultura: poesia i vi ecològic de la Terra Alta [ÀUDIO]

El llançament oficial dels vins està previst per a la celebració de Sant Jordi, el 23 d'abril

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sis destacats poetes catalans han cedit els seus poemes per a les etiquetes d’una nova gamma de vins ecològics. Montserrat Abelló, Zoraida Burgos, Marta Pessarrodona, Marià Villangómez, Gerard Vergés i Ponç Pons s’han unit per aportar una dimensió poètica als vins Inspira Blanc 2023 i Inspira Negre 2022, produïts amb garnatxa blanca i negra i amb denominació d’origen Terra Alta.

Una de les ampolles del Inspira Vi i Cultura amb un poema de Zoraida Burgos.

Aquesta iniciativa, liderada per Inspira Vi i Cultura, té com a objectiu principal promoure una experiència sensorial única que combina la cultura de la poesia amb la degustació de vins ecològics. A través d’aquesta col·laboració, es busca no només enalteir el vi com a producte, sinó també fomentar valors com la sostenibilitat i la creativitat artística.

Els artífexs d’aquesta fusió entre cultura i enologia són el compositor ebrenc Josep Ollé, la treballadora social Núria Podeschva i la dissenyadora Clara Xarrié, que comparteixen una visió comuna de promoure el plaer estètic i gustatiu de forma sostenible.

El compositor ebrenc, Josep Ollé ens parla d’aquesta nova iniciativa

Per fer arribar aquesta experiència única al públic, Inspira Vi i Cultura organitzarà diversos actes literaris en els propers mesos. El llançament oficial dels vins està previst per a la celebració de Sant Jordi, el 23 d’abril, i els interessats podran adquirir-los a través del seu lloc web inspiravicultura.cat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -