14.3 C
Amposta

La calorada no afluixa i les Terres de l’Ebre tornaran a assolir els 40 graus aquesta setmana

Aquest dimecres serà el dia amb temperatures més baixes de la setmana, però se superaran els 35 graus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta nit s’han tornat a registrar temperatures mínimes a les Terres de l’Ebre de 24 i 25 graus. Aquest dimarts al migdia la temperatura no canviarà gaire respecte ahir i farà sol, però a diferència de dies anteriors es podrien formar alguns ruixats i tempestes puntuals al voltant dels Ports, uns xàfecs que no és descartable que puguin acabar afectant comarques de la Franja.

Demà serà el dia més agradable de la setmana, però això no vol dir que la calor no hagi de ser intensa. Les màximes continuaran superant amb facilitat els 35 graus a l’interior de les Terres de l’Ebre, però en general hi haurà un o dos graus menys que avui. Cada cop és més probable un nou episodi de calor extrema de cara al cap de setmana, sobretot entre diumenge i dilluns. Al voltant del 24 i 25 de juliol podrien tornar les temperatures de més de 40 graus.

La segona onada de calor d’aquesta calorada es retirarà entre dimarts i dimecres de la setmana que ve i, posteriorment, abandonaria els valors extrems per recuperar els normals i habituals de finals de juliol.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -