14.3 C
Amposta

La 9ª edició de Benvinguts a Pagès La Festa se celebrarà l’1 i 2 de juny arreu del territori català

Més de 450 experiències agroturístiques es realitzaran simultàniament a tot Catalunya durant aquest cap de setmana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La gran festa de la pagesia catalana, Benvinguts a Pagès La Festa, es durà a terme els dies 1 i 2 de juny arreu de Catalunya. Aquest any, la festa retorna durant la primavera, en resposta a una demanda expressada pels professionals del sector primari.

Les reserves per a l’edició d’enguany s’obriran aquesta setmana a través del lloc web de la iniciativa (www.benvingutsapages.cat).

Més de 450 experiències agroturístiques es realitzaran simultàniament a tot Catalunya durant aquest cap de setmana, amb la participació de prop de 90 explotacions, 150 allotjaments, 50 promotors d’activitats, 10 elaboradors i més de 150 restaurants, que ja s’han inscrit. Les inscripcions per a nous agents romandran obertes durant les pròximes setmanes, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta i representar tot el territori català.

Les places per participar en les diferents experiències són limitades, per la qual cosa els visitants han de reservar amb antelació a través del lloc web, que serveix com a central de reserves. Enguany, els visitants majors de 15 anys hauran de pagar 2 euros com a reserva, una quantitat simbòlica que garanteix la seva participació i reconeix la feina dels pagesos i pageses.

Aquesta planificació prèvia és essencial per garantir la qualitat i productivitat de les visites i assegurar que els organitzadors puguin preparar-se adequadament per a La Festa.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -