14.3 C
Amposta

APASA presenta iniciatives inclusives al Torneig Conde de Godó

Enguany, diferents entitats esportives de les Terres de l’Ebre col·laboren amb APASA, aportant noves experiències als participants

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Secretaria de l’Esport ha convidat a l’Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel.lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià (APASA) a presentar dues experiències esportives inclusives al marc del Torneig Conde de Godó.

Les iniciatives, portades a terme per APASA, són les següents:

  • Jornades Esportives d’APASA: Del 7 al 10 de maig, es celebraran les XIX jornades, on aproximadament 170 persones usuàries dels serveis participaran en una varietat d’activitats esportives. Enguany, diferents entitats esportives de les Terres de l’Ebre col·laboren amb APASA, aportant noves experiències als participants. Les modalitats esportives inclouen Tennis, Pàdel, Boccia, Bàsquet, Rugby, Vela, Ball Sensorial, Jocs tradicionals, Aquagym i activitats sensorials. El suport de 26 col·laboradors, entre administracions, entitats i professionals, fa possible aquest esdeveniment.

  • “Bufa Vent, Gira Vela“: Aquest projecte, guardonat amb els premis Inclusius de Catalunya el 2021, té com a objectiu apropar el món de la vela a les persones amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament. La iniciativa es durà a terme el proper diumenge 21 d’abril a la Ràpita.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -