14.3 C
Amposta

Junts renova la seva executiva a la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Montsià

Les noves candidatures estan encapçalades per Àngels Llombart a la Ribera d'Ebre, per Laura Domènech a la Terra Alta, i per Batiste Forcadell al Montsià

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després de la finalització del cicle electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya i Europeu, el 18 de juny s’acabava el termini de presentació de candidatures a la presidència i executives comarcals de Junts per Catalunya que havien manifestat la no continuació per diferents motius.

En aquest procés de renovació de les executives comarcals i llurs presidents, les comarques ebrenques que han iniciat un procés de renovació són la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Montsià. Respecte a aquest inici de procés de renovació, la presidenta de la Vegueria de l’Ebre, Annabel Marcos, afirmava: “Vull agrair l’esforç fet per constituir les noves executives comarcals i encoratjar aquests nous equips a mantenir el treball i la constància, així com  els bons resultats obtinguts per les executives sortints“.

Els afiliats han ratificat del dia 25 al 27 de juny les noves candidatures encapçalades per l’alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart (Ribera d’Ebre); per l’alcaldessa de Vilalba dels Arcs, Laura Domènech (a la Terra Alta); i per l’exdirector del COMEBE, Batiste Forcadell (al Montsià).

Dins d’aquest procés de renovació de les executives, també s’han elegit de manera obligatòria els càrrecs comarcals de responsable d’organització i de responsable d’acció municipal. A més, de manera potestativa, els càrrecs de responsable de comunicació i responsable de les persones afiliades.

A la Terra Alta, s’ha elegit a Laura Domènech com a presidenta de l’executiva, Jaume Sabaté com a responsable d’organització, Josep Tarragó com a responsable d’acció municipal, Anna Mateu com a responsable de comunicació i Josep Aguiló com a responsable dels afiliats.

Executiva comarcal de la Terra Alta. D’esquerra a dreta, Josep Tarragó, Jaume Sabaté, Laura Domènech, Anna Mateu i Josep Aguiló.

Al Montsià, s’ha elegit a Batiste Forcadell com a presidenta de l’executiva, Manel Bel com a responsable d’organització, Eric Bel com a responsable d’acció municipal, Jesús Colomé com a responsable de comunicació i Jordi Carapuig com a responsable dels afiliats.

Batiste Forcadell, president de l’executiva de Junts al Montsià

A la Ribera d’Ebre, s’ha elegit a Àngels Llombart com a presidenta de l’executiva, Natàlia Vivancos com a responsable d’organització, Ruben Biarnés com a responsable d’acció municipal, Lorena Sastre com a responsable de comunicació i Santi Pujol com a responsable dels afiliats.

Àngels Llombart, presidenta de l’executiva de Junts a la Ribera d’Ebre

Per acabar, la presidenta de Junts a la Vegueria, Annabel Marcos, declarava: “Vull donar les gràcies per la tasca realitzada als presidents sortints Helena Queral, Joaquim Miralles i, com no, Jordi Jardí, un referent del nostre partit a les nostres terres que ens va deixar fa poc“.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -