14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Baix Ebre distribueix una maleta pedagògica a tots els municipis per visibilitzar el drets LGTBIQ+

Aquesta acció també busca defensar el dret a una educació lliure d'assetjament escolar, on infants i adolescents aprenguin que totes les orientacions sexuals i identitats de gènere són igual

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el marc del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha distribuït una maleta pedagògica a tots els municipis de la comarca. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure el reconeixement i el respecte per les identitats, expressions i experiències que fan que cada persona sigui única i necessària per a la nostra societat. “Ens uneix la ferma reivindicació del dret fonamental de cada persona a ser qui és, un principi bàsic per garantir els drets de les persones LGBTI+, que encara a dia d’avui es veuen vulnerats” ha reivindicat Antoni Gilabert, President del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Aquesta acció també busca defensar el dret a una educació lliure d’assetjament escolar, on infants i adolescents aprenguin que totes les orientacions sexuals i identitats de gènere són igual. A més, es vol garantir el dret al treball sense discriminació, on ningú hagi d’amagar qui és per por a no ser contractat o acceptat. En definitiva, la distribució d’aquesta maleta pedagògica simbolitza el compromís del Consell Comarcal del Baix Ebre amb la defensa dels drets LGBTIQ. “El veritable orgull està en el compromís col·lectiu de defensar aquests drets cada dia i arreu, per assegurar que tothom visqui amb llibertat i dignitat, des de la ciutat més gran al poble més petit” ha conclòs Gilabert.

Durant el Ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Ebre, també s’han presentat diversos informes de presidència on s’ha destacat la tramitació de més de 2000 beques menjador per a l’any 2024-2025, l’aprovació del projecte de l’EDAR de l’Ametlla de Mar, xifrat en 11MEUR, que resta a l’espera de la signatura del conveni amb l’ACA per començar les obres. També s’hi ha destacat l’adquisició d’un nou vehicle elèctric per al personal del CCBE,  la renovació de tres nous plans comarcals, un d’LGTBIQ+, un altre d’Igualtat i feminismes i d’ús del temps que conformaran una gran enquesta a la comarca durant l’estiu. Pel que fa a la via verda, ja s’ha signat el conveni amb l’Aldea per a la sessió dels terrenys per a la connexió entre la Via Verda – Camí Natural del Carrilet de la Cava i el Pont Penjant.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -