14.3 C
Amposta

Josep Fabra liderarà la candidatura Millorem l’Ampolla per fer possible “un canvi de govern” al municipi

El projecte de Millorem l’Ampolla vol ser l’alternativa a trenta-dos anys de majoria absoluta al consistori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sota la candidatura Millorem l’Ampolla – Acord Municipal, Josep Fabra i Curto, acompanyat d’un equip de persones independents, liderarà un projecte “de canvi i renovació” per a l’alcaldia de l’Ampolla. A parer seu “és el moment de l’entrada d’aire fresc al consistori per canviar de forma de governar i donar un nou impuls al municipi”.

Josep Fabra treballa en el manteniment i venda d’embarcacions i gestiona l’app nàutica Easy Port, de la qual n’és soci fundador. A més, és una persona molt implicada en el món associatiu, havent estat durant anys membre de la junta directiva de la Confraria de Pescadors de l’Ampolla i també de la Federació provincial de pesca.

“Ens presentem per fer de l’Ampolla un poble capdavanter, referent a la comarca i les Terres de l’Ebre. Cal obrir una nova etapa, fer un pas endavant, amb forces renovades, i ser part activa dels grans projectes del territori”, ha afirmat el candidat.

L’equip que impulsa Millorem l’Ampolla s’ha mostrat molt il·lusionat en poder oferir un projecte engrescador, en positiu, que signifiqui una veritable alternativa de govern al municipi. És per això que s’està conformant una candidatura diversa, representativa de tots els sectors de la població i amb un principal comú denominador; treballar pel benestar de la ciutadania, donant resposta a les necessitats socials, i oferint noves oportunitats de futur per la gent i pels diferents sectors econòmics i empresarials del poble.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -