14.3 C
Amposta

El servei d’urgències de l’Hospital d’Amposta obté bons resultats en l’enquesta del CatSalut

El grau de satisfacció dels usuaris d'urgències de l'Hospital Comarcal d'Amposta puja 8 punts tres anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Servei Català de la Salut (CatSalut) ha realitzat les enquestes de percepció, experiència i satisfacció PLAENSA dels usuaris durant el 2022 relativa a les urgències hospitalàries. El pla ha dut a terme 4.240 enquestes a tot Catalunya, 80 de les quals a l’Hospital Comarcal d’Amposta. En aquesta enquesta, els usuaris asseguren anar a urgències “per iniciativa pròpia i perquè el servei és més fiable”.

Pel que fa al grau de satisfacció global el servei d’urgències de l’Hospital d’Ampsota se situa en el 6,96, per damunt de la mitjana catalana que és del 6,81. Amb un grau de fidelitat que al Montsià se situa en el 69,2% mentre que la mitjana catalana es troba en un 68,6%.

L’enquesta situa la informació dels professionals mèdics de l’Hospital d’Amposta als pacients en la ràtio dels de la resta del país, tot i que l’estudi PLAENSA també apunta que en l’àmbit de millora es troben la informació als acompanyats, el temps d’espera dels pacients i la comoditat de les instal·lacions, qualificant, però, en una bona puntuació la valoració dels professionals del centre i un alt grau de resolució dels problemes dels pacients en un 75,8%, també per sobre de la mitjana catalana que és del 73,7%.

En percentatges comparatius, el grau de satisfacció dels usuaris d’urgències de l’Hospital d’Amposta ha passat del 61,5% del 2019 al 69,2% el 2022, augmenta prop de 8 punts i per damunt de la mitjana catalana que està situada al 68,6%.

Tot i els resultats positius de l’enquesta, des de la direcció del centre es vol continuar treballant per assolir estàndards que situïn la qualitat del servei a l’alçada dels millors hospitals de Catalunya, treballant en aquells paràmetres susceptibles de millora del centre sanitari.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -