14.3 C
Amposta

Jornada de Portes Obertes al Campus Terres de l’Ebre de la URV

El divendres 19 d'abril, el Campus obrirà les portes per a tots aquells futurs estudiants, i famílies, que estiguin interessats o tinguin dubtes en cursar un grau universitari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El divendres 19 d’abril, el Campus Terres de l’Ebre de la URV farà la Jornada de Portes Obertes orientades a tots aquells futurs estudiants, i famílies, que estiguin interessats o tinguin dubtes en cursar un grau universitari, en aquesta delegació de la Universitat Rovira i Virgili.

La jornada començarà amb una breu presentació del Campus a càrrec del director Xavier Farré; seguidament, hi ha prevista una visita al Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI); a continuació, els coordinadors dels diferents ensenyaments que s’imparteixen al Campus oferiran una xerrada per detallar com s’organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quina és l’oferta de pràctiques i mobilitat. Per acabar, es realitzarà un recorregut pels espais de cada ensenyament.

Paral·lelament a les portes obertes presencials, l’equip d’orientació universitària de la URV ha organitzat una xerrada informativa en línia el 9 de maig sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau com són la preinscripció universitària, l’assignació de places o quines beques i ajuts existeixen, entre d’altres.

Els estudiants i familiars interessats a assistir a les Jornades de Portes Obertes de la URV s’han de registrar prèviament al web, on han d’escollir el grau que els interessa conèixer. El dia abans de la jornada, les persones inscrites rebran un codi QR que hauran de mostrar a l’entrada.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -