14.3 C
Amposta

Tortosa homenatjarà Gerard Vergés amb una ofrena floral la diada de Sant Jordi pel desè aniversari de la seva mort

L'acte tindrà lloc a l'espai Gerard Vergés del parc municipal Teodor Gonzàlez, a les 9.00 del matí, amb motiu del desè aniversari de la seua mort

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa ha organitzat un acte especial per a recordar i celebrar la vida i obra de l’escriptor local Gerard Vergés, coincidint amb el desè aniversari de la seva mort. L’homenatge tindrà lloc el proper 23 d’abril a les 9 del matí al parc municipal Teodor Gonzàlez, on es realitzarà una ofrena floral a l’espai dedicat a Vergés. Familiars del poeta, juntament amb l’escriptor Manel Ollé i l’artista Cinta Sabaté, participaran en aquest emotiu esdeveniment, que també inclourà una interpretació musical inspirada en la seva obra.

La regidora de Cultura, Mar Lleixà, ha destacat la importància d’obrir aquest acte a tota la ciutadania, subratllant la voluntat de retre homenatge al poeta i de permetre que tots els ciutadans redescobreixin i reivindiquin la seva figura literària.

A més a més, la celebració de la Diada de Sant Jordi a Tortosa estarà marcada per diverses activitats culturals en honor a Gerard Vergés. El dissabte 22 de maig, la biblioteca Marcel·lí Domingo acollirà la presentació de la reedició de ‘Tretze biografies imperfectes’, obra de Vergés guardonada amb el premi Josep Pla el 1985.

Diumenge, Òmnium Cultural i el col·lectiu Dillums d’Arts al Forn organitzaran un acte especial a l’espai Gerard Vergés, amb lectures i recitacions per recordar la seva contribució a la literatura local.

El dilluns 22, la tradicional revetlla de Sant Jordi a la biblioteca Marcel·lí Domingo inclourà una sessió d’improvisació teatral a càrrec dels actors Javi Príncep i Albert Rodríguez, que reinterpretaran títols de l’obra de Gerard Vergés.

Finalment, el dia 23, a les 19:00 hores, a la plaça de l’Ajuntament, es durà a terme l’espectacle de carrer ‘Poi’, de la companyia d’es Tro, una fusió d’arts circenses i jocs tradicionals en honor al poeta.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -