14.3 C
Amposta

Ivan Garcia vol continuar avançant amb “el projecte de transformació de Roquetes”

La consellera Teresa Jordà va reivindicar Garcia “com el millor alcalde per a Roquetes”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ivan Garcia va rebre el suport de la consellera Teresa Jordà, en l’acte de presentació com a candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Roquetes, acompanyat de les persones que formaran part de la seva candidatura a les eleccions del mes de maig.

Garcia, que va substituir fa un any a Paco Gas al capdavant de l’alcaldia, opta a la reelecció “per donar continuïtat a un projecte que ha transformat el nostre municipi, i fent de Roquetes una ciutat verda i inclusiva, on tothom tingui cabuda”.

Com a exemple del projecte engrescador que estan liderant des de l’Ajuntament, Ivan Garcia va destacar “la construcció de la primera llar d’infants pública a Roquetes, de la qual ja es disposa del projecte i el finançament”. També va destacar tot l’esforç que s’està fent en l’àmbit de la sostenibilitat amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre dels edificis públics i la susbtitució a led de tot l’enllumenat municipal, a més del projecte de rehabilitació de tot el nucli antic; així com la important inversió que es porta a terme, any rere any, en camins rurals perquè la pagesia pugui accedir a les finques; entre moltes altres accions engegades.

Garcia va agrair a la consellera Jordà que hagi estat la persona que després de tants anys d’espera, amb la seva aposta i determinació faci realitat el reg del canal Xerta – Sénia.

Teresa Jordà ha afirmat que “un bon equip de govern necessita un bon lideratge, i Ivan ho fa a la perfecció, entre altres coses, perquè ha tingut un bon mestre amb Paco Gas. Ha treballat al seu costat i n’ha après”.

A més Jordà va lloar la importància de “donar seguiment i continuïtat al projecte d’èxit i transformació de Roquetes, en el que sempre s’ha posat a l’atenció i el benestar de la gent en el centre de totes les actuacions”.

L’acte de presentació d’Ivan Garcia va comptar amb la participació de l’exalcalde Paco Gas i del jove Jaume Bertomeu, net de l’històric militant republicà Lluís Bertomeu, els quals van expressar també el suport al candidat roquetenc.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -