14.3 C
Amposta

Intervinguts 36 quilos de peix a l’Ametlla de Mar que es volien comercialitzar il·legalment

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El SEPRONA de la Guàrdia Civil del Parc Natural del Delta de l’Ebre van interceptar en un paratge del terme municipal de l’Ametlla de Mar un vehicle isoterm que transportava més trenta quilos de peix amb la finalitat de ser comercialitzat il·legalment.

Els agents van observar uns moviments estranys i poc habituals d’una furgoneta frigorífica i un turisme, ja que es trobaven circulant per camins poc transitats, cosa inusual sobretot per les característiques de la furgoneta. De forma sobtada, tots dos vehicles van estacionar en una esplanada de terra i aprofitant la solitud del lloc van començar l’intercanvi de mercaderia d’un vehicle a un altre i els agents van poder comprovar que es tractava d’una partida de peix fresc i immadur, la qual contenia, entre altres espècies, rap, lluç i un peix espasa.

Tots els lots de productes de la pesca i l’aqüicultura han de ser traçables en totes les fases de les cadenes de producció, transformació i distribució, des de la captura o la collita fins a la fase de comerç al detall. És per això que, els membres del SEPRONA van procedir a sol·licitar-los la documentació sobre la seua procedència i van manifestar no tenir-ne.

Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va aixecar acta d’una presumpta infracció, en incomplir l’obligació d’emplenar els preceptius documents de control de l’activitat pesquera, que va ser remesa als Serveis Territorials de Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Els exemplars intervinguts, un cop van passar els controls sanitaris necessaris i comprovar que eren aptes per al consum humà, van ser lliurats a un centre benèfic.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -